Associació Biodinàmica de Catalunya

07/03/2018

TEORIA I PRÀCTICA DEL TEST ENERGÈTIC

 

Teoria i pràctica del test energètic

Ponent: Jean-Louis Savatier-Dupré

 

El pròxim 14 d’octubre del 2017 l’ASSOCIACIÓ TERRADINÀMICA (TD) realitzarà una nova jornada a Can Suriol del Castell Grabuac 1 a Font-Rubí del Penedès.

Tindrem a Jean-Louis Savatier-Dupré, geobiòleg i naturòpata de SANIOLAB (www.saniolab.com), desenvolupant-nos una jornada on es tractaran els conceptes bàsics i pràctics per saber realitzar de forma autònoma la prova a un producte per decidir si és bo o és dolent.

L’horari serà de 10h a 14:30h i de 16h a 18h amb una parada per dinar (22€), es prega puntualitat.

Els objectius de la jornada:

  • Comprendre el concepte d’energia dels aliments, dels medicaments, de les begudes, etc.
  • Aprendre a mesurar l’energia de qualsevol producte, bo o dolent.
  • Aprendre a testar un producte que el cos necessita.

RESUM de la JORNADA:

Es partirà de la situació de “bloqueig energètic” per comprendre el que és un producte energètic. Després de desbloquejar a tots els participants, ens endinsarem en la segona etapa en la qual s’analitzaran els productes que aportin els participants, com a experiència magistral, per després passar a practicar amb els mateixos productes en grups de dos. Per últim es mesurarà el potencial energètic dels mateixos productes amb imants.

Finalitzarem la jornada fent unes conclusions globals i responent preguntes i dubtes.

Nota: La presentació serà en castellà.

Places limitades, amb prioritat als membres de TD.

Preu d’assistència:

membres de TD: 30€

assistents externs a TD: 45€

NORMES:

Les sol·licituds d’inscripció s’han d’enviar a  terradinamica.cat@gmail.com a l’atenció de Gemma. En cas de no ésser soci, el sol·licitant esperarà a la indicació de TD per realitzar el pagament d’inscripció.

Serà condició per donar al sol·licitant i membre de TD com inscrit, que hagi realitzat la transferència abans del 6 d’octubre al compte de TRIODOS BANK num: ES29 1491 0001 2820 08601326, indicant el/s seu nom/s i cognom/s i el títol del la jornada i enviant còpia de la transferència al correu indicat.

Els sol·licitants no membres de TD rebran comunicació de disponibilitat de plaça abans del 10 d’octubre i disposaran fins el dia 12 per fer el pagament al citat compte, indicant el/s seu nom/s i cognom/s i el títol del la jornada i enviant copia de la transferència al correu indicat.

Es prega als inscrits portin una mostra del producte que produeixin per ésser provat amb aquest mètode.